Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fietser (16) zwaargewond bij ongeval in Venlo

Geplaatst opzondag 11 februari 2018 - 9:04

Een 16-jarige fietser is in de nacht van zaterdag op zondag in Venlo aangereden door een auto. Hierbij is de fietser zwaargewond geraakt.

Dit gebeurde rond 01:45 uur op de Tegelseweg. De fietser wilde oversteken en heeft waarschijnlijk daarbij de auto over het hoofd gezien. Zo laat de politie weten.

De 46-jarige automobilist uit Roggel reed in de richting van Tegelen. Hij kon een botsing niet meer voorkomen. De automobilist bleek niet te hebben gedronken en heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd.

Volgens een ooggetuige zou er een trauma-arts eerste hulp hebben verleend. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen