Maastricht wil fietsparkeervakken voor één uur

Om de overlast van geparkeerde fietsen in Maastricht aan te pakken heeft de gemeente bedacht om fietsparkeervakken aan te leggen in de stad.

Duizend extra plekken voor fietsen bij station Heerlen

Het station van Heerlen krijgt er zo'n 1000 parkeerplaatsen voor fietsen bij.

Coaches sturen Maastrichtse fietsers massaal de kelder in

De ondergrondse fietsenstalling bij het station in Maastricht is al een paar maanden open, toch wordt er nog niet door iedereen gebruik van gemaakt.

NS-fietsenstallingen krijgen nieuwe entree

NS en ProRail investeren acht miljoen euro in een nieuwe entree voor de 44 zelfservice-fietsenstallingen in het land. Waaronder de fietsenstallingen in Heerlen, Sittard en Weert.

Ondergrondse fietsenstalling station Maastricht open

Om 06:50 uur maandagmorgen is de nieuwe fietsenstalling onder het station in Maastricht in gebruik genomen.

Maastricht doet onderzoek naar fietsenstallingen

Maastricht wil het komende jaar uitzoeken of er genoeg openbare fietsenstallingen in de stad zijn.

Maastrichtse kebabwagen tijdelijk naar Stationsstraat

De bekende Maastrichtse dönerwagen Musti wordt tijdelijk verplaatst de naar middenberm van de Stationsstraat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten