Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsendieven op heterdaad betrapt door cameratoezicht

Geplaatst opzaterdag 11 mei 2019 - 7:42

De politie heeft twee fietsendieven in Maastricht op heterdaad kunnen betrappen door cameratoezicht.

"Een behoorlijke vonkenregen in de omgeving van de promenade van 't Bassin trok donderdag de aandacht van de dienstdoende camerasurveillant", zo schrijft de politie Maastricht op Facebook.

'Doorflexen'
"Bij het inzoomen werd al snel duidelijk dat een tweetal mannen druk bezig was met het doorflexen van een fietsslot", aldus de politie. Er werden snel agenten naar de fietsendieven gestuurd en die konden de mannen op heterdaad betrappen. De dieven waren bezig om een speedbike te stelen.

De twee mannen uit Maastricht zijn opgepakt. "Voor verder onderzoek zijn de mannen ingesloten in onze hotelvoorziening", laat de politie weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen