Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsendieven op heterdaad betrapt door cameratoezicht

Geplaatst opzaterdag 11 mei 2019 - 7:42

De politie heeft twee fietsendieven in Maastricht op heterdaad kunnen betrappen door cameratoezicht.

"Een behoorlijke vonkenregen in de omgeving van de promenade van 't Bassin trok donderdag de aandacht van de dienstdoende camerasurveillant", zo schrijft de politie Maastricht op Facebook.

'Doorflexen'
"Bij het inzoomen werd al snel duidelijk dat een tweetal mannen druk bezig was met het doorflexen van een fietsslot", aldus de politie. Er werden snel agenten naar de fietsendieven gestuurd en die konden de mannen op heterdaad betrappen. De dieven waren bezig om een speedbike te stelen.

De twee mannen uit Maastricht zijn opgepakt. "Voor verder onderzoek zijn de mannen ingesloten in onze hotelvoorziening", laat de politie weten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen