Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsendief verstopt zich in container voor politie

Geplaatst opdinsdag 28 juli 2020 - 16:24

Een fietsendief in Echt dacht de politie dinsdagmiddag te slim af te zijn. Hij verstopte zich in een container aan de Peijerstraat, maar werd even later toch opgepakt.

Dat meldt de politie Echt op Facebook.

Station
De dief was even daarvoor betrapt door een voorbijganger. Hij probeerde bij het station van Echt een fiets te stelen, maar vluchtte toen de passant hem in de smiezen kreeg. De voorbijganger belde de politie en besloot de dief te volgen tot de agenten waren gearriveerd.

Korte zoekactie
De fietsendief wist echter aan de aandacht van de passant te ontsnappen en verstopte zich in de container. Toen hij dacht veilig te zijn, kwam hij weer tevoorschijn, maar liep even later toch tegen de lamp toen agenten hem na een korte zoekactie tegenkwamen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen