Video: Extra toezicht op dure fietsen in Valkenburg

De politie en de gemeente Valkenburg waarschuwen toerfietsers die dit paasweekend aan de Amstel Gold Race meedoen voor fietsendieven.

Fietsendiefstal loopt spaak: twee aanhoudingen

In Venray zijn twee fietsendieven op heterdaad betrapt door de politie.

Opnieuw peperdure renfietsen gestolen in Valkenburg

Een groep wielrenners is zondagmorgen vroeg in Valkenburg voor tienduizenden euro's gedupeerd door de diefstal van zes peperdure renfietsen.

Slordige toerist bezorgt politie Valkenburg veel werk

De politie heeft in Valkenburg handenvol werk door toeristen die onzorgvuldig omgaan met hun spullen waardoor dieven vrij spel hebben.

Aantal aangiften fietsendiefstal fors gedaald

Er is vorig jaar minder aangifte gedaan van fietsendiefstal. Het totale aantal daalde in Limburg met 22,8 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Minder aangiftes van fietsdiefstal in Limburg

In de eerste zes maanden van dit jaar is er in Limburg 2.852 keer aangifte gedaan van fietsdiefstal. Dat is een daling van ruim 25 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2015, toen de politie 3.842 aangiftes ontving.

Fietsen het minst veilig op stations gemeente Venlo

Je fiets stallen op de stations Venlo, Blerick of Tegelen is vragen om problemen. In de gemeente Venlo worden jaarlijks gemiddeld 1254 fietsen gestolen. De meeste daarvan 'verdwijnen' op de stations.

Maastricht in kopgroep bij aangiften fietsdiefstal

Maastricht staat in de top 4 van gemeenten waar de meeste aangiften van fietsdiefstal worden gedaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten