Overslaan en naar de inhoud gaan

Fiets in lichterlaaie in bos, politie zoekt getuigen

Geplaatst opwoensdag 7 augustus 2019 - 20:41

De politie en de eigenaar van een fiets zijn op zoek naar drie mensen die zagen hoe die tweewieler dinsdag in een bos in Kerkrade vlam vatte.

Dat meldt de politie op Facebook. De fiets stond geparkeerd in een bos aan de Tunnelweg.

Wandeling
De jongeman had het rijwiel rond 15:00 uur daar neergezet en met maar liefst drie sloten afgesloten, om vervolgens een wandeling in het bos te gaan maken. Bij terugkomst, anderhalf uur later, stond de fiets in de hens.

Gegevens
Een oudere man hielp de jongen ter plaatse met het blussen van de tweewieler. Daarnaast stonden twee meisjes op dat moment toe te kijken. De fietseigenaar vergat de gegevens van hen te noteren, maar hoopt dat zij of andere getuigen zich melden bij de politie.

Wie of wat verantwoordelijk is voor de fietsbrand, is nog onbekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen