Overslaan en naar de inhoud gaan

Fiets in lichterlaaie in bos, politie zoekt getuigen

Geplaatst opwoensdag 7 augustus 2019 - 20:41

De politie en de eigenaar van een fiets zijn op zoek naar drie mensen die zagen hoe die tweewieler dinsdag in een bos in Kerkrade vlam vatte.

Dat meldt de politie op Facebook. De fiets stond geparkeerd in een bos aan de Tunnelweg.

Wandeling
De jongeman had het rijwiel rond 15:00 uur daar neergezet en met maar liefst drie sloten afgesloten, om vervolgens een wandeling in het bos te gaan maken. Bij terugkomst, anderhalf uur later, stond de fiets in de hens.

Gegevens
Een oudere man hielp de jongen ter plaatse met het blussen van de tweewieler. Daarnaast stonden twee meisjes op dat moment toe te kijken. De fietseigenaar vergat de gegevens van hen te noteren, maar hoopt dat zij of andere getuigen zich melden bij de politie.

Wie of wat verantwoordelijk is voor de fietsbrand, is nog onbekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen