Max Verstappen geeft aan dat hij niet de nieuwe teamgenoot wordt van Ferrari-coureur Charles Leclerc

Oproer in de Formule 1: FIA en Ferrari versus de rest

Autosportbond FIA en zeven Formule 1-teams, waaronder Max Verstappens werkgever Red Bull Racing, liggen pal voor de start van het nieuwe seizoen met elkaar in de clinch over een regeling die de bond met Ferrari heeft getroffen.

ANP-375164251
Verstappen maakt weer 'actie van het jaar'

Max Verstappen is opnieuw onderscheiden met de award voor de 'FIA Action of the Year'.

Verstappen blij met nieuwe regels: 'Inhalen makkelijker'

Max Verstappen is content met de maatregelen die internationale autosportfederatie FIA en F1-eigenaar Liberty Media volgend seizoen willen doorvoeren.

FIA: Max Verstappen moet beter gaan opletten

Max Verstappen zal ongetwijfeld voorzichtiger worden tijdens de komende Formule 1-races.

MaxVerstappenANP
Recordaantal races voor Verstappen in nieuw seizoen

De racekalender van Max Verstappen zal in het nieuwe kalenderjaar bol staan van de grand prixs.

Bijval voor Max Verstappen van Niki Lauda

Niki Lauda wil zo snel mogelijk het werk van de wedstrijdjury bij de Formule 1-races aan de kaak stellen.

Weer prijzen voor Verstappen op autosportgala

De autosportwereld heeft Max Verstappen opnieuw uitgeroepen tot persoonlijkheid van het jaar.

Max Verstappen grote winnaar op FIA-gala

Max Verstappen is tijdens het FIA-autosportgala in Parijs groot in de prijzen gevallen. Hij won, zoals verwacht, de titel 'Rookie of the Year' en voor de tweede keer de prijs 'Action of the Year'.

Max Verstappen in de race voor prestigieuze autosportprijs

Max Verstappen maakt kans op een prestigieuze prijs. De achttienjarige coureur uit de Formule 1 behoort tot de tien personen uit de autosportwereld die in de race zijn voor de titel 'Persoonlijkheid van het jaar'.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten