Overslaan en naar de inhoud gaan

Feyenoorder neemt het op voor Ard van Peppen

Geplaatst opdonderdag 4 mei 2017 - 7:38

Roda-back Ard van Peppen krijgt steun uit verrassende hoek.

Feyenoorder Eljero Elia ergert zich groen en geel aan voetbalpraatprogramma's zoals Voetbal Inside, waarbij de verdediger van de Kerkradenaren vaak de kop van jut is.

Derksen en Van der Gijp
In huize Elia staan die programma's dan ook nooit op. "Maar krijg het soms nog wel mee. Die René van der Gijp die bij Voetbal Inside iedereen maar keihard zit uit te lachen. Johan Derksen hetzelfde verhaal. Lekker op maandag even Ard van Peppen de grond intrappen", aldus Elia in het Algemeen Dagblad.

De speler die met zijn ploeg afstevent op het kampioenschap ziet er de lol niet van in. Vooral niet omdat de criticasters zelf ook voetballer zijn geweest. "Ik ben daar gewoon niet van", zo zegt hij.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van der Gijp helpt damesteam Heerlen aan 'eigen ballen'
Bekritiseerde Van Peppen blij met steun van Feyenoorder
Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'
René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen