Overslaan en naar de inhoud gaan

Feyenoord wil middenvelder Jorrit Hendrix binnenhalen

Geplaatst opzondag 23 januari 2022 - 23:01

Gaat Feyenoord voor een verrassing zorgen op de transfermarkt? Technisch directeur Frank Arnesen hoopt deze week de uit Panningen afkomstige Jorrit Hendrix naar Feyenoord te kunnen halen.

Dat meldt het AD zondag.

'Optie tot koop'
Hendrix, voormalig speler van PSV, komt bij Spartak Moskou weinig aan spelen toe. "Het gaat in eerste instantie om huur, maar wel met een optie tot koop", aldus Arnessen tegen de krant.

Weinig in actie
Een deal met de 26-jarige Hendrix zit er dus misschien in. Hij verruilde PSV een jaar geleden in voor Spartak Moskou. Hendrix kwam dit seizoen weinig in actie in de Russische competitie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen