Overslaan en naar de inhoud gaan

Feyenoord krijgt weer een fraaie Limburgse grasmat

Geplaatst opmaandag 9 juli 2018 - 13:36

Het veld van De Kuip in Rotterdam ligt er binnenkort dankzij de grasmatten van Hendriks Graszoden uit Heythuysen als een biljartlaken bij.

De matten worden maandag in het stadion van bekerwinnaar Feyenoord gelegd. Het stadion in de havenstad wordt zo klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

Puzzel
Een verslaggever van RTV Rijnmond heeft filmpjes op Twitter geplaatst van de klus. Het blijkt zo nu en dan nog een heel gepuzzel te zijn om de matten goed op elkaar aan te laten sluiten.

Limburgs gras
Feyenoord is niet de enige club waar ze een grasmat van het bedrijf uit Heythuysen hebben. Ook in de stadions van Ajax en FC Nürnberg spelen ze op Limburgs gras.

Droogte
Vanwege de aanhoudende droogte was het dit jaar een helse klus om de velden in goede conditie te houden. "De droogte kost ons geld en vraagt veel van onze mensen, maar ook komend voetbalseizoen willen wij weer de beste voetbalmat van de Eredivisie leveren", John Hendriks, een van de bedrijfseigenaren.

Lees ook: Limburgs gras van Feyenoord en Ajax heeft het zwaar

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen