Overslaan en naar de inhoud gaan

Feyenoord-back zegt Fortuna Sittard af en tekent in Tilburg

Geplaatst opvrijdag 30 augustus 2019 - 10:30

Fortuna Sittard is Bart Nieuwkoop (23) misgelopen. De rechtsback van Feyenoord vertrekt op huurbasis naar Willem II. Hij was ook nadrukkelijk in beeld in Sittard.

Hoewel bekend was dat de geboren Zeeuw een voorkeur had voor een tijdelijke overstap naar Tilburg, probeerde Fortuna hem te overtuigen van een jaar in Sittard.

Lees ook: Geen aanbiedingen voor Fortuna Sittard-smaakmakers

Backs zeggen 'nee'
Het is voor de tweede keer in korte tijd dat Fortuna Sittard een rechtsback misloopt. Eerder zei FC Utrecht-routinier Mark van der Maarel (30) 'nee' tegen de club. Ook twee linksbacks kwamen er niet uit met de Sittardse formatie. Bart van Hintum (32) koos eerder deze zomer voor FC Groningen, terwijl onderhandelingen met de Engelse vleugelverdediger George Cox stukliepen. In Sittard lijkt men op zoek naar meer mogelijkheden op de backposities.

Middenvelders op komst
Ook op het middenveld hoopt de club nog wat slagen te slaan. De huurdeal met Leandro Fernandes (19) is nagenoeg rond; de middenvelder van Juventus is al in Sittard en wordt naar verwachting snel gepresenteerd. Daarnaast hoopt Fortuna Sittard op de komst van Besar Halimi (24). De Duitse middenvelder met Kosovaarse roots staat nu nog onder contract in Denemarken, bij Bröndby IF. Clint Leemans, nu nog in dienst van PEC Zwolle, staat ook nog altijd op de shortlist in Sittard.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen