Bryan Linssen Feyenoord

Linssen voelt zich opgelucht na eerste goal Feyenoord

Aanvaller Bryan Linssen uit Neeritter voelt zich na zijn eerste treffer in dienst van Feyenoord bevrijd. "Dat zag je ook wel aan mijn manier van juichen, denk ik", zei hij na de 1-4 zege in Tilburg op Willem II.

bryan linssen moeder
Bryan Linssen: 'Ik ben altijd een moederskindje geweest'

Bryan Linssen, de kersverse aanwinst van Feyenoord, viert zijn nieuwe contract graag met zijn moeder Gonnie. Moeder en zoon hebben een hele hechte band omdat Bryan zijn vader op jonge leeftijd verloor.

Bryan Linssen
Linssen: passie van Advocaat werkt aanstekelijk

Of hij de hoop op Feyenoord al zo'n beetje had opgegeven? "Het heeft er inderdaad even niet naar uit gezien dat het nog wat zou worden", geeft Bryan Linssen toe bij zijn presentatie in De Kuip.

Bryan Linssen Vitesse Feyenoord (8 dec 2019)
Bryan Linssen maakt overstap naar Feyenoord

De overgang van Bryan Linssen van Vitesse naar Feyenoord is afgerond.

Fortuna Sittard-speler Mark Diemers
Fortuna-spelmaker Diemers gepresenteerd bij Feyenoord

De overstap van Mark Diemers van Fortuna Sittard naar Feyenoord is afgerond.

Hennep Henryk B. Rimburg drugs
Oud-profvoetballer krijgt taakstraf voor hennepplantage

Voormalig profvoetballer Henryk B. (62) heeft woensdag een taakstraf van honderd uur gekregen voor de hennepplantage die hij in zijn kelder in Rimburg had. De 207 plantjes werden in juni 2017 ontdekt door de politie.

Fortuna Sittard-speler Mark Diemers
'Formaliteiten' scheiden Diemers nog van Feyenoord-transfer

Mark Diemers en Feyenoord hebben overeenstemming bereikt over een contract.

Fortuna Sittard-speler Mark Diemers
'Fortunees Diemers toch naar Feyenoord'

Mark Diemers heeft toch gekozen voor Feyenoord. De middenvelder van Fortuna Sittard leek vorige week nog te tekenen bij FC Groningen, maar kiest nu toch voor de club uit Rotterdam, zo meldt Voetbal International (VI).

Fortuna Sittard-speler Mark Diemers
Diemers-deal rond door late interesse Feyenoord

Fortuna Sittard en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over de transfer van Mark Diemers. De speler moet zelf wel nog tot overeenstemming komen met de Groningers.

Hennep Henryk B. Rimburg drugs
Oud-doelman Roda JC: 'Hennepplantage voor romantische reis'

Voor het eerst heeft Henryk B. (62) verklaard over de hennepplantage die drie jaar geleden in zijn woning in Rimburg is gevonden. De voormalig doelman van Roda JC had geld nodig voor een romantische reis met zijn vrouw.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten