Festivals

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.
Afvalhubs en campingjutters maken Solarterrein schoon

Solar strijdt samen met festivals tegen wegwerpplastic

Op het Amsterdam Dance Event (ADE) is woensdag de campagne Plastic Promise gelanceerd, om verantwoord plasticgebruik binnen de evenementenindustrie te stimuleren.

Essential Indoor vervalt voor groot nieuwjaarsfeest

Dit jaar vindt er in het MECC in Maastricht geen indoorversie plaats van dancefestival Essential. In plaats daarvan wordt een groot nieuwjaarsfeest georganiseerd.

Neverland maakt datum tweede editie bekend

Het was al bekend dat Neverland in Landgraaf volgend jaar een vervolg krijgt, maar het nieuwe dancefestival heeft nu ook de datum bekendgemaakt.

DVERS: in de rij voor de Sittardse band Walden

Walden, de vierkoppige muziekformatie uit Sittard, trekt veel bekijks bij het Euregionaal festival DVERS.

Terugkijken: festival DVERS in Sittard

Euregionaal cultuurfestival DVERS in Sittard is zaterdagavond spetterend van start gegaan.

DVERS: Sittard weer even het centrum voor nieuwe muziek

Sittard is zaterdagavond weer even het centrum van nieuwe muziek binnen de euregio. Liefst tachtig bands uit Limburg, Duitsland en België zullen tijdens DVERS laten zien wat ze in hun mars hebben.

Johan Hauser stopt als programmeur Zomerparkfeest Venlo

Johan Hauser stapt na de volgende editie van het Zomerparkfeest in Venlo op als programmeur. Na de editie van 2019 heeft hij er tien edities op zitten als hoofdprogrammeur en bestuurslid van het festival.

Nieuw event in Music Dome strikt Broederliefde

De Rotterdamse rapformatie Broederliefde is de headliner van een nieuw evenement in Music Dome in Kerkrade.

Geruchtenmachine Pinkpop: The Cure naar jubileumeditie?

In het geruchtencircuit voor de jubileumeditie van Pinkpop volgend jaar, gaat de naam van The Cure op dit moment met enige stelligheid rond.

Festival Bruis verhuist naar Sphinxkwartier

Muziekfestival Bruis in Maastricht wordt volgend jaar op een andere weide gehouden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app