1Limburg Festivals Header

Festivals

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivalbaas Jan Smeets met spoed aan hart geopereerd

Mister Pinkpop Jan Smeets is woensdag met spoed geopereerd aan zijn hart.

Organisator Solar: 'Arme student moet naar festivals kunnen'

Zou je dolgraag naar een festival gaan, maar zit je wat krap bij kas? Dan is er een oplossing. Festivalorganisator Extrema gaat het mogelijk maken om kaartjes in meerdere termijnen te betalen.

Romantiek op Pinkpop: festivalkaartje in ruil voor date

De 34-jarige Wendy van Impelen uit Voerendaal hoopt dit jaar op Pinkpop haar 'mr right' tegen te komen.

Ondernemers redden 36ste editie muziekfestival Conincx Pop

Het zag er een tijdje niet goed uit voor Conincx Pop in Elsloo. De 36ste editie van het festival stond op losse schroeven. Met hulp van ondernemers is het gratis toegankelijke muziekfestival gered.

Foo Fighters-frontman Dave Grohl breekt been bijna weer

Het was even schrikken voor fans van Foo Fighters. Frontman Dave Grohl heeft tijdens een show in Florida een flinke smak gemaakt op het podium.

'Muziek krijgt extra dimensie op Bevrijdingsdag'

De Amsterdamse band My Baby, één van de ambassadeurs van de vrijheid, arriveerde met de helikopter in Roermond voor een spetterend optreden op het Bevrijdingsfestival.

Oorlogsvluchteling: 'Realiseer je dat vrijheid kostbaar is'

Op het Bevrijdingsfestival in Roermond sprak oorlogsvluchteling Sepideh Naiemasa over de waarde van vrijheid. "Het is zo ongelooflijk kostbaar."

Bevrijdingsfestival viert vrijheid met muziek en bier

In Roermond wordt zaterdag de vrijheid gevierd. In de bisschopsstad vinden optredens plaats en wordt op allerlei manieren stilgestaan bij de vrijheid.

Vrijheidsvuur ontstoken: Bevrijdingsfestival van start

Met het optreden van Alain Clark is het Bevrijdingsfestival in Roermond zaterdagmiddag van start gegaan.

Jett Rebel en De Jeugd van Tegenwoordig op Zomerparkfeest

De Jeugd van Tegenwoordig treedt komende zomer op tijdens Zomerparkfeest in het Venlose Julianapark. Ook Jett Rebel is aan de affiche toegevoegd.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek