Festivals

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Daarom bieden we je hier een plek voor al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen. Zoek je nieuws over een specifiek festival? Gebruik dan rechtsboven onze zoekfunctie en typ daarin de naam van het festival.
Bospop

Bospop voegt negen nieuwe namen toe aan programma

Bospop heeft negen nieuwe namen aan de line-up toegevoegd voor de uitgestelde jubileumeditie van het festival in 2022.

Kings of Leon NIET HERGEBRUIKEN ANP (16 nov 2021)
Kings of Leon op vooravond van Bospop in Weert

De Amerikaanse rockband Kings of Leon komt in 2022 naar Weert. De formatie geeft een concert op donderdag 7 juli, aan de vooravond van de jubileumeditie van Bospop.

Pinkpop 2019 Wesley van Bree
Kaartverkoop Pinkpop: 'Mensen wachten ontwikkelingen af'

Met namen als Metallica en Pearl Jam op het programma, was het onder normale omstandigheden geen verrassing geweest als Pinkpop was uitverkocht. Toch zijn er nog weekendkaarten en tickets voor zaterdag en zondag te krijgen.

Imagine Dragons
Derde headliner: Imagine Dragons komt naar Pinkpop

Imagine Dragons is de derde headliner op Pinkpop voor de 51ste editie in 2022. Op 19 juni sluit de Amerikaanse poprockband de Pinkpopzondag af.

Snollebollekes NIET HERGEBRUIKEN (26 okt 2021)
Tóch geen Goud & Fout Live op Megalandterrein Landgraaf

Snollebollekes, Belle Perez, Twenty 4 Seven en vele andere artiesten komen tóch niet naar het Megalandterrein in Landgraaf op zaterdag 13 november.

ANP
Goud & Fout Live gaat door en maakt line-up bekend

Voor het eerst sinds de organisatie van 90's Forever Indoor het roer omgooide, kan Goud & Fout Live dit jaar voor het eerst doorgaan. Het eendaagse festival vindt zaterdag 13 november plaats op het Megalandterrein in Landgraaf.

DeWolff corona concert zonder publiek in De Muziekgieterij Maastricht (14 mrt 2020)
Groen licht voor driedaags klein broertje van Bospop

Het driedaagse festival FestiFallz in Weert gaat door.

Unmute Us Maastricht 11 sep 2021
Unmute Us woest: uitgelekte maatregelen zijn zoethoudertje

De organisatie van Unmute Us is woedend over de uitgelekte maatregelen voor evenementen en festivals. Ze zijn weer mogelijk, maar wel onder voorwaarden. Unmute Us noemt dat "een klap in het gezicht van de evenementenbranche".

Unmute Us Maastricht 11 sep 2021
Grote opkomst bij Unmute Us-protest Maastricht

Enkele duizenden mensen hebben zaterdagmiddag in Maastricht meegelopen in het Unmute-protest, om aandacht te vragen voor de evenementenbranche die nog altijd zwaar getroffen wordt door de coronamaatregelen.

festivalplein cultura nova heerlen (5 sep 2021)
15.000 betalende bezoekers voor Cultura Nova

De jubileumeditie van internationaal theaterfestival Cultura Nova in Heerlen is door ongeveer 15.000 betalende toeschouwers bezocht.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen