Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Festivalgangers trotseren regen voor eerste Pinkpopkaarten

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 8:16

De kaartverkoop voor de jubileumeditie van Pinkpop gaat zaterdagochtend klokslag 10:00 uur van start.

De échte liefhebbers staan zoals elk jaar al uren in de rij voor een van de verkoopadressen in Limburg.

Kamperen
Bij Satisfaction in Heerlen hebben trouwe Pinkpopgangers hun tent voor de platenzaak opgezet om zo de koude en vooral natte nacht te trotseren.

Dranghekken
Bij Sounds in Venlo staan dranghekken om alles in goede banen te leiden. Ook hier hebben de liefhebber zich gewapend tegen het gure weer. Een aantal Pinkpopliefhebber zit al uren in de regen.

Traditie
Ook bij Music Machine in Sittard staan mensen in de rij te wachten. Volgens een van de wachtende festivalliefhebbers is het minder druk dan voorgaande jaren. De festivalkaarten zijn ook online te koop, maar dat deert de natgeregende Pinkpopgangers niet. "Het is traditie."

Buro Pinkpop
Bij Buro Pinkpop werd het eerste festivalkaartje traditiegetrouw verkocht door Jan festivalbaas Smeets. Op de twitterpagina van het festival is een foto geplaatst waarop te zien is hoe Mister Pinkpop de tickets overhandigd.

Prijzen
De jubileumeditie van Pinkpop vindt plaats in het weekend van 8, 9 en 10 juni. De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Voor een kaartje voor het hele weekend ben je 220 euro (exclusief 10 euro servicekosten) kwijt. Een dagkaart kost, net als vorig jaar, 100 euro. Consumptiebonnen daarentegen worden wél iets duurder. Voor een biertje op de vijftigste editie van Pinkpop ben je in juni 2,80 euro kwijt.

Dit jaar komen onder andere Armin van Buuren, The Cure, Fleetwood Mac, Tenacious D, Major Lazer, Mumford & Suns, Jamiroquai en Dropkick Murphys naar Landgraaf.

Lees ook: Pinkpop opent festivalcamping avond eerder

Bekijk hier het overzicht per dag:

Zaterdag: Tussen Mt. Atlas en Mumford & Sons: dit is de Pinkpopzaterdag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen