Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Festivalgangers trotseren regen voor eerste Pinkpopkaarten

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 8:16

De kaartverkoop voor de jubileumeditie van Pinkpop gaat zaterdagochtend klokslag 10:00 uur van start.

De échte liefhebbers staan zoals elk jaar al uren in de rij voor een van de verkoopadressen in Limburg.

Kamperen
Bij Satisfaction in Heerlen hebben trouwe Pinkpopgangers hun tent voor de platenzaak opgezet om zo de koude en vooral natte nacht te trotseren.

Dranghekken
Bij Sounds in Venlo staan dranghekken om alles in goede banen te leiden. Ook hier hebben de liefhebber zich gewapend tegen het gure weer. Een aantal Pinkpopliefhebber zit al uren in de regen.

Traditie
Ook bij Music Machine in Sittard staan mensen in de rij te wachten. Volgens een van de wachtende festivalliefhebbers is het minder druk dan voorgaande jaren. De festivalkaarten zijn ook online te koop, maar dat deert de natgeregende Pinkpopgangers niet. "Het is traditie."

Buro Pinkpop
Bij Buro Pinkpop werd het eerste festivalkaartje traditiegetrouw verkocht door Jan festivalbaas Smeets. Op de twitterpagina van het festival is een foto geplaatst waarop te zien is hoe Mister Pinkpop de tickets overhandigd.

Prijzen
De jubileumeditie van Pinkpop vindt plaats in het weekend van 8, 9 en 10 juni. De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Voor een kaartje voor het hele weekend ben je 220 euro (exclusief 10 euro servicekosten) kwijt. Een dagkaart kost, net als vorig jaar, 100 euro. Consumptiebonnen daarentegen worden wél iets duurder. Voor een biertje op de vijftigste editie van Pinkpop ben je in juni 2,80 euro kwijt.

Dit jaar komen onder andere Armin van Buuren, The Cure, Fleetwood Mac, Tenacious D, Major Lazer, Mumford & Suns, Jamiroquai en Dropkick Murphys naar Landgraaf.

Lees ook: Pinkpop opent festivalcamping avond eerder

Bekijk hier het overzicht per dag:

Zaterdag: Tussen Mt. Atlas en Mumford & Sons: dit is de Pinkpopzaterdag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen