Overslaan en naar de inhoud gaan

Festivalgangers trotseren regen voor eerste Pinkpopkaarten

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 8:16

De kaartverkoop voor de jubileumeditie van Pinkpop gaat zaterdagochtend klokslag 10:00 uur van start.

De échte liefhebbers staan zoals elk jaar al uren in de rij voor een van de verkoopadressen in Limburg.

Kamperen
Bij Satisfaction in Heerlen hebben trouwe Pinkpopgangers hun tent voor de platenzaak opgezet om zo de koude en vooral natte nacht te trotseren.

Dranghekken
Bij Sounds in Venlo staan dranghekken om alles in goede banen te leiden. Ook hier hebben de liefhebber zich gewapend tegen het gure weer. Een aantal Pinkpopliefhebber zit al uren in de regen.

Traditie
Ook bij Music Machine in Sittard staan mensen in de rij te wachten. Volgens een van de wachtende festivalliefhebbers is het minder druk dan voorgaande jaren. De festivalkaarten zijn ook online te koop, maar dat deert de natgeregende Pinkpopgangers niet. "Het is traditie."

Buro Pinkpop
Bij Buro Pinkpop werd het eerste festivalkaartje traditiegetrouw verkocht door Jan festivalbaas Smeets. Op de twitterpagina van het festival is een foto geplaatst waarop te zien is hoe Mister Pinkpop de tickets overhandigd.

Prijzen
De jubileumeditie van Pinkpop vindt plaats in het weekend van 8, 9 en 10 juni. De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Voor een kaartje voor het hele weekend ben je 220 euro (exclusief 10 euro servicekosten) kwijt. Een dagkaart kost, net als vorig jaar, 100 euro. Consumptiebonnen daarentegen worden wél iets duurder. Voor een biertje op de vijftigste editie van Pinkpop ben je in juni 2,80 euro kwijt.

Dit jaar komen onder andere Armin van Buuren, The Cure, Fleetwood Mac, Tenacious D, Major Lazer, Mumford & Suns, Jamiroquai en Dropkick Murphys naar Landgraaf.

Lees ook: Pinkpop opent festivalcamping avond eerder

Bekijk hier het overzicht per dag:

Zaterdag: Tussen Mt. Atlas en Mumford & Sons: dit is de Pinkpopzaterdag
Zondag: The Cure en Armin van Buuren op Pinkpopzondag
Maandag: Major Lazer en doedelzakpunk op Pinkpopmaandag

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen