Overslaan en naar de inhoud gaan

Festivaldrukte bij Bruis

Geplaatst opmaandag 8 september 2014 - 13:49

45.000 bezoekers. Zoveel bezoekers trok het Festival Bruis het afgelopen weekend. Dat meldt Wim Smeets, de directeur van het gratis muziekfestival.

Bruis duurt 3 dagen. Elk jaar vindt het plaats op het voormalig terrein van de Tapijnkazerne. "Nooit eerder was het zo druk op Bruis", vertelt Smeets. Het goede weer speelde daar een rol in.

Garantiesubsidie
De gemeente Maastricht had een garantiesubsidie van 60.000 euro beschikbaar gesteld als de bezoekersaantallen zouden tegenvallen vanwege slecht weer. De organisatie van het festival hoefde hier geen gebruik van te maken. Het goede weer zorgde voor voldoende bezoekers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Echo and the Bunnymen op Bruis-festival Maastricht
Mark Lanegan vervangt Patrick Watson op Bruis
Ook Bombay laat verstek gaan op Bruis
Vrijdagavond festival Bruis ‘uitverkocht’
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen