Overslaan en naar de inhoud gaan

Festivaldrukte bij Bruis

Geplaatst opmaandag 8 september 2014 - 13:49

45.000 bezoekers. Zoveel bezoekers trok het Festival Bruis het afgelopen weekend. Dat meldt Wim Smeets, de directeur van het gratis muziekfestival.

Bruis duurt 3 dagen. Elk jaar vindt het plaats op het voormalig terrein van de Tapijnkazerne. "Nooit eerder was het zo druk op Bruis", vertelt Smeets. Het goede weer speelde daar een rol in.

Garantiesubsidie
De gemeente Maastricht had een garantiesubsidie van 60.000 euro beschikbaar gesteld als de bezoekersaantallen zouden tegenvallen vanwege slecht weer. De organisatie van het festival hoefde hier geen gebruik van te maken. Het goede weer zorgde voor voldoende bezoekers.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Echo and the Bunnymen op Bruis-festival Maastricht
Mark Lanegan vervangt Patrick Watson op Bruis
Ook Bombay laat verstek gaan op Bruis
Vrijdagavond festival Bruis ‘uitverkocht’
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen