Overslaan en naar de inhoud gaan

Festivalbruiloft: Anneleen en Fynn zeggen 'ja'

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 17:37

Het huwelijk van Anneleen en Fynn is zaterdag voltrokken op de festivalweide van Stereo Sunday in Venlo. Ze wonnen hun geheel verzorgde droomhuwelijk, omdat ze het meest ingrijpende verhaal van alle inzendingen hadden.

Anneleen verloor immers haar eerste echtgenoot, ontmoette Flynn, die echter door teelbalkanker werd getroffen. Ondanks die nieuwe onzekerheid, wilde ze niets liever dan trouwen met haar grote liefde.

Lees ook: Stel met bijzonder verhaal trouwt in roze opblaaskerk

Honderd gasten
Dat gebeurde zaterdag dus, dankzij de actie van de drie Venlose organisaties Roze Zaterdag, Venloverwelkomt en Stereo Sunday. Honderd gasten zagen hoe de twee elkaar eeuwige trouw beloofden. 'Dit is natuurlijk geen 'normale' bruiloft, maar een unieke bruiloft. Ondanks dat we alles aangeboden hebben gekregen van de sponsoren is deze dag precies zoals ik mijn huwelijk voorgesteld had. Ik had het zelf precies hetzelfde gedaan en ben intens gelukkig', schrijft Anneleen in een verklaring.

De huwelijksreis leidt de twee tortelduifjes naar Parijs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen