Overslaan en naar de inhoud gaan

Festival Sonic afgeblazen na tegenvallende kaartverkoop

Geplaatst opvrijdag 2 september 2016 - 9:41

Het Sonic Festival op het Megalandterrein in Landgraaf op 9 en 10 september gaat niet door.

In de voorverkoop waren er dermate weinig kaarten verkocht, dat de organisatie heeft besloten het dancefestival af te blazen. Via Facebook en andere social media zijn de festivalgangers op de hoogte gesteld.

Feest DJ Ruud
Artiesten die zouden optreden waren onder meer Lil Kleine, Kris Kross en FeestDJRuud. Voor die laatste zou het een van zijn laatste sets in Limburg worden.

Toekomst
Eerder dit jaar ging ook een indoor-editie van Sonic in het MECC niet door. Ook toen was een gebrek aan animo de reden. Of en wanneer er nog een Sonic wordt georganiseerd is nog niet duidelijk: "Met frisse moed en een nieuwe organisatiestructuur zal Team Sonic de toekomst tegemoet gaan. Het Sonic-tijdperk is hiermee niet ten einde, maar klaar voor een volgende fase", laat de organisatie weten.

Geld terug
Mensen die kaarten hebben gekocht voor Sonic krijgen hun geld terug. Ook krijgen ze korting voor het Holi Fusion-festival in De Griend in Maastricht, op 10 september.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Smeets begrijpt Pinkpopgangers die één jaartje overslaan
Taxichauffeurs voeren actie tijdens Pinkpop
Steve Aoki naar Neverland-festival in Landgraaf
'Pinkpop 2019 mogelijk langer dan drie dagen'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen