Overslaan en naar de inhoud gaan

Festival Groove Garden wil camping

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2015 - 7:59

Festival Groove Garden wil volgend jaar een camping. Dat laat organisator Danny Pisters weten.

De bedoeling is dan dat festivalgangers vrijdag al hun tentje kunnen opzetten en zo het hele weekend kunnen vieren.

"Het oude Cios-terrein, waar het festival plaatsvindt, is groot genoeg", zegt Pisters. "We zijn momenteel in conclaaf met de gemeente over ons voorstel."

'Barbershop'
Dit weekend vindt op het terrein aan de Sportcentrumlaan in Sittard de elfde editie plaats van het jaarlijkse dancefeest. Volgens Pisters verloopt de kaartverkoop, mede door de goede weersverwachtingen, voorspoedig. Pisters vertelt dat er meer dan zeventing nationale en internationale artiesten komen. Dit jaar is er ook een 'barbershop' op het festivalterrein.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ruim helft kaarten Groove Garden al verkocht
Foto's: dag drie festival Groove Garden
Extra dag voor Groove Garden
Groove Garden presenteert plattegrond
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart