Overslaan en naar de inhoud gaan

FestiFallz bedankt coronastrijders met gratis toegangskaart

Geplaatst opmaandag 4 oktober 2021 - 17:39

Zorgmedewerkers in Weert kunnen rekenen op 160 vrijkaarten voor het evenement FestiFallz in hun woonplaats.

Dat laat stichting Bospop maandag weten.

Dank
"Na een lange periode van stilstaan door de coronatijd is er dankzij de fantastische inzet van onder andere de zorgsector steeds meer mogelijk", aldus de stichting. Als dank gaan er daarom vrijkaartjes de deur uit voor de optredens op vrijdag. Dan staan onder anderen zangeres Maan en de band BLØF op het programma.

Nomineren
Het merendeel van de vrijkaarten is beschikbaar voor medewerkers van het SJG Ziekenhuis, het Land van Horne, de brandweer en ambulancepost Weert, Groene Kruis Thuiszorg/De Zorggroep, het Maartenshuis, PSW Wonen en Maatman Zorggroep. Het is mogelijk om tot woensdag nog 25 mensen extra te nomineren voor de gratis toegangstickets. Dat hoeven niet per se zorgmedewerkers te zijn. Evengoed kunnen het de buren zijn die tijdens corona boodschappen voor je hebben gedaan. Of de leraar die online lesgaf.

Coronacrisis
FestiFallz is een nieuw evenement georganiseerd door Stichting Bospop in samenwerking met MOJO Concerts. Het is leven ingeblazen omdat Bospop door de coronacrisis twee jaar op rij niet door kon gaan. FestiFallz is het eerste grote meerdaagse festival sinds het uitbreken van het coronavirus en de daarop volgende coronamaatregelen. De eerste editie vindt dit weekeinde plaats op het sportpark van Boshoven. Er is een tent van 4000 vierkante meter neergezet. Kijk hier voor het volledige programma.

Lees ook: Unmute Us woest: uitgelekte maatregelen zijn zoethoudertje

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen