Overslaan en naar de inhoud gaan

Ferry de Regt redt punt in tumultueus duel Fortuna

Geplaatst opvrijdag 30 september 2016 - 22:13

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond tijdens een tumultueuze wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Emmen.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd echt los.

Pegel
Emmen kwam in de tweede helft na vijftien minuten op voorsprong door een doelpunt Cas Peters. Fortuna kwam daarna dankzij een rake pegel van Ferry de Regt in de 75ste minuut langszij.

Tumultueus intermezzo
De wedstrijd leek daarna af te stevenen op een 1-1 gelijk spel. Maar na een tumultueus intermezzo waarin Frank Wiafe van Fortuna met rood van het veld moest en Ben van Dael door de scheidsrechter naar de tribune werd verbannen, scoorde Rogier Krohne in blessuretijd het tweede doelpunt voor Emmen.

De Regt
De wedstrijd leek gespeeld. Ware het niet dat Fortuna meteen daarna richting doel van Emmen kon opstomen en Venlonaar Ferry de Regt zijn tweede treffer erin kon schieten: 2-2.

Foto: Marcel van Hoorn
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Venlonaar Ferry de Regt tekent contract bij Fortuna Sittard
Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard
Raymond Fafiani naar Fortuna Sittard
Fortuna Sittard terug in categorie 2
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen