Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ferry de Regt redt punt in tumultueus duel Fortuna

Geplaatst opvrijdag 30 september 2016 - 22:13

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond tijdens een tumultueuze wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Emmen.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd echt los.

Pegel
Emmen kwam in de tweede helft na vijftien minuten op voorsprong door een doelpunt Cas Peters. Fortuna kwam daarna dankzij een rake pegel van Ferry de Regt in de 75ste minuut langszij.

Tumultueus intermezzo
De wedstrijd leek daarna af te stevenen op een 1-1 gelijk spel. Maar na een tumultueus intermezzo waarin Frank Wiafe van Fortuna met rood van het veld moest en Ben van Dael door de scheidsrechter naar de tribune werd verbannen, scoorde Rogier Krohne in blessuretijd het tweede doelpunt voor Emmen.

De Regt
De wedstrijd leek gespeeld. Ware het niet dat Fortuna meteen daarna richting doel van Emmen kon opstomen en Venlonaar Ferry de Regt zijn tweede treffer erin kon schieten: 2-2.

Foto: Marcel van Hoorn
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Venlonaar Ferry de Regt tekent contract bij Fortuna Sittard
Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard
Raymond Fafiani naar Fortuna Sittard
Fortuna Sittard terug in categorie 2
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen