Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ferry de Regt redt punt in tumultueus duel Fortuna

Geplaatst opvrijdag 30 september 2016 - 22:13

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond tijdens een tumultueuze wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Emmen.

De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd echt los.

Pegel
Emmen kwam in de tweede helft na vijftien minuten op voorsprong door een doelpunt Cas Peters. Fortuna kwam daarna dankzij een rake pegel van Ferry de Regt in de 75ste minuut langszij.

Tumultueus intermezzo
De wedstrijd leek daarna af te stevenen op een 1-1 gelijk spel. Maar na een tumultueus intermezzo waarin Frank Wiafe van Fortuna met rood van het veld moest en Ben van Dael door de scheidsrechter naar de tribune werd verbannen, scoorde Rogier Krohne in blessuretijd het tweede doelpunt voor Emmen.

De Regt
De wedstrijd leek gespeeld. Ware het niet dat Fortuna meteen daarna richting doel van Emmen kon opstomen en Venlonaar Ferry de Regt zijn tweede treffer erin kon schieten: 2-2.

Foto: Marcel van Hoorn
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Venlonaar Ferry de Regt tekent contract bij Fortuna Sittard
Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard
Raymond Fafiani naar Fortuna Sittard
Fortuna Sittard terug in categorie 2
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen