Overslaan en naar de inhoud gaan

Ferry de Regt naar SV Straelen

Geplaatst opzaterdag 30 mei 2020 - 12:34

Voetballer Ferry de Regt heeft een contract voor twee jaar getekend bij de Duitse voetbalclub SV Straelen.

De 31-jarige de Regt ruilt eerste divisieclub Helmond Sport in voor de Duitse regionalligaclub. De verdediger kreeg van de SV Straelen een goede aanbieding. Door op het aanbod in te gaan kiest de Venlonaar voor zekerheid. Bij Helmond Sport zijn op dit moment nog veel onzekerheden over het volgend seizoen.

Samenwerking met Boessen beëindigd
Het vertrek bij Helmond Sport betekent ook een einde aan de samenwerking met trainer Wil Boessen. De band met de Sittardse trainer is goed en was in het verleden ook succesvol bij VVV-Venlo en Fortuna Sittard.

Limburgers bij SV Straelen
Bij SV Straelen wordt de Regt herenigd met doelman Robin Udegbe. Beiden speelden in het verleden samen bij VVV-Venlo. Mogelijk voegt Aziz Khalouta zich ook bij het Nederlandse tweetal in Duitsland. De oud-speler van onder ander VVV-Venlo en Fortuna Sittard is met de clubleiding van SV Stralen in gesprek over een contract.

SV Straelen is een Duitse voetbalclub in de Kreis Kleve vlak over de grens bij Venlo.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen