Overslaan en naar de inhoud gaan

Ferry de Regt naar SV Straelen

Geplaatst opzaterdag 30 mei 2020 - 12:34

Voetballer Ferry de Regt heeft een contract voor twee jaar getekend bij de Duitse voetbalclub SV Straelen.

De 31-jarige de Regt ruilt eerste divisieclub Helmond Sport in voor de Duitse regionalligaclub. De verdediger kreeg van de SV Straelen een goede aanbieding. Door op het aanbod in te gaan kiest de Venlonaar voor zekerheid. Bij Helmond Sport zijn op dit moment nog veel onzekerheden over het volgend seizoen.

Samenwerking met Boessen beëindigd
Het vertrek bij Helmond Sport betekent ook een einde aan de samenwerking met trainer Wil Boessen. De band met de Sittardse trainer is goed en was in het verleden ook succesvol bij VVV-Venlo en Fortuna Sittard.

Limburgers bij SV Straelen
Bij SV Straelen wordt de Regt herenigd met doelman Robin Udegbe. Beiden speelden in het verleden samen bij VVV-Venlo. Mogelijk voegt Aziz Khalouta zich ook bij het Nederlandse tweetal in Duitsland. De oud-speler van onder ander VVV-Venlo en Fortuna Sittard is met de clubleiding van SV Stralen in gesprek over een contract.

SV Straelen is een Duitse voetbalclub in de Kreis Kleve vlak over de grens bij Venlo.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen