Overslaan en naar de inhoud gaan

Fernando Ricksen wint hoger beroep in vechtscheiding

Geplaatst opvrijdag 17 juni 2016 - 20:27

Fernando Ricksen hoeft geen tonnen te betalen aan zijn ex-vrouw Graciela l’Ami.

Dat heeft het hof besloten. De oud-voetballer en L’Ami gingen in 2009 uit elkaar.

Vechtscheiding
De twee kwamen elkaar de afgelopen jaren vaak tegen in de rechtbank omdat ze het allebei niet eens waren op de manier waarop het geld werd verdeeld. L 'Ami eiste miljoenen van Ricksen, terwijl hij juist geld van haar wilde. Vorig jaar bepaalde de rechtbank al dat L'Ami toch moet betalen. Ze was het daar niet mee eens en ging in hoger beroep. Het hof concludeerde deze week ook dat Ricksen niet hoeft te betalen.

Last van schouders
En daarmee valt er een grote last van de schouders van de ALS-patiënt. "Hij is heel erg gelukkig. Hij zegt dat hij blij is dat na zeven jaar alles voorbij is", zegt Veronika Veselova, de huidige vrouw van Ricksen, namens haar man tegen Shownieuws. "We moesten steeds naar Amsterdam, naar de rechtbank. Dat koste veel energie", zegt de oud-voetballer, die al zo'n drie jaar lijdt aan de spierziekte ALS.

Lees ook: Fernando Ricksen haalt uit naar ex: 'Ze wil me dood'.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ex-vrouw Fernando Ricksen moet betalen
Filmpje van ruziënde Ricksen houdt gemoederen bezig
Ricksen heeft het moeilijk: 'Ex wil nog steeds niet betalen'
Doodzieke Ricksen en ex weer naar rechter
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen