Overslaan en naar de inhoud gaan

Fernando Ricksen verrast dochtertje met verjaardag

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 14:52

De 42-jarige Fernando Ricksen heeft vanuit zijn kamer in een hospice zijn dochtertje woensdag verrast met haar verjaardag.

De vrouw van de oud-voetballer deelde woensdag via Instagram een video waarin te zien is dat Ricksen haar verrast met taart, ballonnen en cadeaus.

Gelukkig
Bij het bericht staat 'beste vader ooit, beste verrassing voor onze kleine meid. Dank je wel dat je onze dochter zo gelukkig maakt', aldus Veronika Ricksen.

Benefietavond
Anderhalve week geleden kondigde de oud-voetballer van Fortuna Sittard zijn laatste benefietavond aan. "Omdat het heel moeilijk voor mij wordt, zal dit de laatste zijn. Laten we er een avond van maken om nooit te vergeten", zo liet hij weten in een filmpje op Instagram. Aan EenVandaag laat de oud-voetballer donderdag weten dat het echt alleen om een laatste benefietavond gaat, en dat hij nog steeds erin gelooft dat hij ALS kan verslaan. "Ik heb mijn energie nu nodig om te blijven vechten tegen deze ziekte. Ik moet een stapje terug doen", zo zegt hij tegen het programma.

"Vandaag ga ik niet dood. Ik geniet van elke nieuwe dag", zegt Ricksen.

Lees ook: Fernando Ricksen kondigt 'laatste avond' aan

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen