Overslaan en naar de inhoud gaan

Fernando Ricksen verrast dochtertje met verjaardag

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 14:52

De 42-jarige Fernando Ricksen heeft vanuit zijn kamer in een hospice zijn dochtertje woensdag verrast met haar verjaardag.

De vrouw van de oud-voetballer deelde woensdag via Instagram een video waarin te zien is dat Ricksen haar verrast met taart, ballonnen en cadeaus.

Gelukkig
Bij het bericht staat 'beste vader ooit, beste verrassing voor onze kleine meid. Dank je wel dat je onze dochter zo gelukkig maakt', aldus Veronika Ricksen.

Benefietavond
Anderhalve week geleden kondigde de oud-voetballer van Fortuna Sittard zijn laatste benefietavond aan. "Omdat het heel moeilijk voor mij wordt, zal dit de laatste zijn. Laten we er een avond van maken om nooit te vergeten", zo liet hij weten in een filmpje op Instagram. Aan EenVandaag laat de oud-voetballer donderdag weten dat het echt alleen om een laatste benefietavond gaat, en dat hij nog steeds erin gelooft dat hij ALS kan verslaan. "Ik heb mijn energie nu nodig om te blijven vechten tegen deze ziekte. Ik moet een stapje terug doen", zo zegt hij tegen het programma.

"Vandaag ga ik niet dood. Ik geniet van elke nieuwe dag", zegt Ricksen.

Lees ook: Fernando Ricksen kondigt 'laatste avond' aan

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen