Forse nederlaag handbalsters Dalfsen

De handbalsters van Dalfsen zijn in de halve finale van het Champions League kwalificatietoernooi in het Noorse Drammen tegen een forse nederlaag aangelopen.

Limburgse handbalsters Nederlands kampioen met Dalfsen

De Limburgse handbalsters Larissa Nusser, Angela Steenbakkers, Fenne Rijks en keepster Janneke Vandewall zijn Nederlands kampioen met Dalfsen geworden.

Limburgse handbalsters Dalfsen blij dat ploeg verder kan

De vier Limburgse speelsters van landskampioen Dalfsen zijn opgelucht dat de ploeg met steun van buitenaf toch verder kan.

Limburgs succes bij Supercup handbal

De handbalsters van Dalfsen hebben in Sittard de Supercup gewonnen. Het duel tussen landskampioen Dalfsen en de verliezend bekerwinnaar SEW eindigde in een 32-25 zege.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV