Man die Maastrichtse Femke doodstak pleegt zelfmoord in cel

De man die de Maastrichtse Femke Wetzels (38) heeft doodgestoken, heeft donderdagochtend zelfmoord gepleegd in zijn cel in de gevangenis van Hasselt.

Lied voor doodgestoken Femke Wetzels

Er is een lied gemaakt voor Femke Wetzels uit Maastricht, die vorig weekend werd doodgestoken in Lanaken.

Nabestaanden Femke: stop haat naar familie verdachte

De nabestaanden van de vermoorde Femke Wetzels willen dat de haatberichten aan het adres van de familie van de verdachte stoppen.

'Herdenking Femke op social media, maar ook persoonlijk'

Heel veel mensen leefden mee op social media. Ik vond het belangrijk om ze ook persoonlijk bijeen te brengen om Femke te herdenken.

Witte ballonnen voor vermoorde Femke in stille tocht

In Lanaken is woensdagavond om 19:00 uur de stille tocht begonnen voor Femke Wetzels.

Stille tochten: traditie na tragedie

Woensdag wordt een stille tocht gehouden voor Femke Wetzels uit Maastricht, die afgelopen weekend werd doodgestoken.

Man die Femke Wetzels doodstak nog zeker een maand vast

De man die zijn Maastrichtse ex-vrouw heeft doodgestoken, moet nog minstens een maand vast blijven zitten. Dat heeft de rechtbank in België bepaald.

Stille tocht voor vermoorde Femke Wetzels uit Maastricht

In Lanaken wordt woensdagavond een stille tocht gehouden voor Femke Wetzels, de 38-jarige Maastrichtse die dit weekend door haar ex-man werd doodgestoken.

Maastrichtse vrouw doodgestoken door ex-vriend in café

De 38-jarige vrouw die zaterdagochtend is overleden na een steekincident in een café in Lanaken is Femke Wetzels uit Maastricht.

Vrouw (38) overleden na steekpartij op terras

Een 38-jarige vrouw is overleden nadat ze in de de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond raakte na een steekpartij op een terras in Lanaken, vlak over de grens bij Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten