Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestgedruis 11devande11de barst tóch om 11:11 uur los

Geplaatst opzaterdag 29 september 2018 - 15:01

De Sjeng Kraft Kompenei heeft zaterdag, na goed overleg met de deken en de parochie Sint Servaas, aangekondigd dat de 11devande11de op het Vrijthof in Maastricht tóch om 11:11 uur gaat beginnen.

In eerste instantie ging de organisatie ervan uit dat ze het einde van de zondagsmis moesten afwachten, voordat de aftrap van het Limburgse vastelaovesseizoen kon worden gegeven.

Kerkdiensten
Tijdens eerdere edities van de 11devande11de werd er altijd rekening gehouden met de kerkdiensten in eerste instantie in de Onze Lieve Vrouw Sterre der Zee Basiliek en later in de Sint Servaas. Deken John Dautzenberg voorziet geen problemen met betrekking tot de vastelaovesactiviteiten op het Vrijthof in Maastricht.

Uurtje extra
Bijkomend gevolg van het bekendmaken van het uurtje extra aan de voorkant van het evenement is ook dat er een aantal artiesten is bijgeboekt. Het programma is inmiddels compleet en wordt op 10 november om 11:11 uur bekend gemaakt via de L11 Alaaf.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen