Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud treedt op voor achtste finale Nederlands Elftal

Geplaatst opdonderdag 24 juni 2021 - 10:10

FeestDJRuud is een van de artiesten die de oranjefans zondag mag opwarmen voor de achtste finale van het EK tegen Tsjechië. Ruud Geurts, zoals de dj uit Belfeld heet, treedt namelijk op in de fanzone in Boedapest.

Dat heeft de KNVB bekendgemaakt. Naast FeestDJRuud geven onder anderen ook Kriss Kross Amsterdam en Charly Lownoise en Mental Theo acte de présence.

Oranjestemming
De fanzone in Boedapest ligt zo'n drie kilometer van de Puskás Aréna. Van 11:00 uur tot 15:00 uur kunnen mensen in de fanzone in de stemming komen. Daarna volgt de 'fanwalk' richting het stadion, waar het Nederlands Elftal het om 18:00 uur opneemt Tsjechië.

Naar verwachting komen er tussen de 5000 en 10.000 Nederlanders naar de Hongaarse hoofdstad.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen