Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud stopt ermee

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 17:30

FeestDJRuud stopt ermee. Dat maakte de 30-jarige dj uit Belfeld maandag via zijn officiële Facebookaccount bekend.

Ruud Geurts stopt aan het eind van dit jaar met optreden. Tot die tijd puilt zijn agenda nog uit. Op 10 december sluit hij in de Heineken Music Hal af met zijn eigen show.

Energie
"Ik heb vanaf het begin gezegd dat als ik energie begin te verliezen dat ik op zoek moet naar iets nieuws. En ik heb het idee dat ik met
FeestDJRuud alles bereikt hebt, wat ik kan bereiken. (..) Op Koningsdag hadden we zelfs een eigen helikopter. Ik kan ook niet meer groeien," aldus Geurts in de Coen en Sander Show bij Radio 538.

Geurts vertelt dat hij misschien iets anders gaat doen. "Maar dat is nog niet concreet." Geurts maakte vooral furore met nummers als Gas op die Lollie, Duizend Nachten en Weekend.

Festivals
In 2008 zegde Geurts zijn baan op omdat hij vanaf dat moment volledig kon leven van het plaatjesdraaien. Vervolgens stond hij op zo'n beetje ieder festival in Nederland en was hij in de zomermaanden ook dagelijks te vinden op een vakantiebestemming voor jongeren.

Youtube
Foto: Youtube
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single
FeestDJRuud en Zanger Diego uit elkaar
Topweek voor FeestDJRuud: Pinkpop en 1000e optreden
Ruud Geurts kondigt tour door VS en Canada aan
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen