Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen

Geplaatst opvrijdag 9 december 2016 - 14:24

Ruud Geurts uit Belfeld maakt zich op voor zijn allerlaatste optredens als Feest DJ Ruud. Dit weekend staat hij met zijn eigen show twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam.

In totaal zijn er 11.000 kaartjes verkocht.

Joekskapel
Nog nooit had hij een eigen show in die
concerthal. 'Ik heb een jaar naar deze show toegewerkt, ik kan hier alles laten zien. Het wordt top.'' Maar het is ook zijn einde als Feest DJ: "Het is een heel dubbel gevoel, vanaf zondagmorgen 05.00 uur is mijn agenda leeg." Zijn familie en vrienden zijn het hele weekend er bij in Amsterdam. Ook bevriende DJ's en joekskapel Heiten Haspel uit Venlo treden er op.

Alles al gezien
De DJ stopt na dit weekend met optreden. In vijf jaar tijd gaf hij 1200 optredens in heel Europa en was hij enkele jaren een van de meest geboekte DJ van Nederland. Hij gaf eerder aan te stoppen omdat hij alles al had gezien en op elk podium had gestaan.

Het is nog onduidelijk wat Ruud Geurts hierna gaat doen. Hij wil sowieso muziek blijven maken, "Ik blijf draaien voor de hobby, want dat is het altijd geweest."

Youtube

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ruud Geurts kondigt tour door VS en Canada aan
FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single
FeestDJRuud stopt ermee
FeestDJRuud laatste keer op Solar: 'Gekkenhuis'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen