Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud maakt comeback op Solar

Geplaatst opdinsdag 16 april 2019 - 12:00

FeestDJRuud maakt deze zomer zijn comeback op het Solar Weekend in Roermond.

Ruud Geurts, zoals de dj uit Belfeld in dagelijks leven heet, nam in 2016 op het festival langs de Maasplassen afscheid als FeestDJRuud. Daarna ging hij verder onder de naam DOLF. Speciaal voor de vijftiende editie maakt 'de confetti koning van Nederland' een comeback, zo laat de organisatie weten.

Line-up
Solar heeft dinsdag de line-up bekendgemaakt. Buiten de Belfeldse dj heeft de organisatie ook Charlie Lownoise & Mental Theo gestrikt. Verder kan er ook gedanst worden op de beats van Fedde le Grand, Sidney Samson, Tony Junior, Zonderling en het Housequake van Erick E & Roog. Liefhebbers van hiphop kunnen hun hart ophalen met optredens van Poke, Edson Cesar, Slick en Broederliefde.

Lees ook: FeestDJRuud laatste keer op Solar: 'Gekkenhuis'

Camping
Ook op de camping wordt voor het nodige vermaak gezorgd. Zo is er traditiegetrouw een 72-uurs Tent en een Silent Disco. Dit jaar wordt ook het succesvolle Belgische concept Kamping Kitsch Club naar Roermond gehaald.

Lees ook: Solar haalt Kamping Kitsch Club naar Roermond

Jubileumeditie
Het festival aan de Maasplassen viert dit jaar voor de vijftiende keer zijn feestje. De jubileumeditie vindt van 1 tot en met 4 augustus plaats. De kaartverkoop is onlangs gestart. Het thema van dit jaar is 'A Story to Tell'.

Lees ook: Jeugd van Tegenwoordig en Duitse dj op Solar Weekend

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen