Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud maakt comeback op Solar

Geplaatst opdinsdag 16 april 2019 - 12:00

FeestDJRuud maakt deze zomer zijn comeback op het Solar Weekend in Roermond.

Ruud Geurts, zoals de dj uit Belfeld in dagelijks leven heet, nam in 2016 op het festival langs de Maasplassen afscheid als FeestDJRuud. Daarna ging hij verder onder de naam DOLF. Speciaal voor de vijftiende editie maakt 'de confetti koning van Nederland' een comeback, zo laat de organisatie weten.

Line-up
Solar heeft dinsdag de line-up bekendgemaakt. Buiten de Belfeldse dj heeft de organisatie ook Charlie Lownoise & Mental Theo gestrikt. Verder kan er ook gedanst worden op de beats van Fedde le Grand, Sidney Samson, Tony Junior, Zonderling en het Housequake van Erick E & Roog. Liefhebbers van hiphop kunnen hun hart ophalen met optredens van Poke, Edson Cesar, Slick en Broederliefde.

Lees ook: FeestDJRuud laatste keer op Solar: 'Gekkenhuis'

Camping
Ook op de camping wordt voor het nodige vermaak gezorgd. Zo is er traditiegetrouw een 72-uurs Tent en een Silent Disco. Dit jaar wordt ook het succesvolle Belgische concept Kamping Kitsch Club naar Roermond gehaald.

Lees ook: Solar haalt Kamping Kitsch Club naar Roermond

Jubileumeditie
Het festival aan de Maasplassen viert dit jaar voor de vijftiende keer zijn feestje. De jubileumeditie vindt van 1 tot en met 4 augustus plaats. De kaartverkoop is onlangs gestart. Het thema van dit jaar is 'A Story to Tell'.

Lees ook: Jeugd van Tegenwoordig en Duitse dj op Solar Weekend

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen