Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud laatste keer op Solar: 'Gekkenhuis'

Geplaatst opvrijdag 5 augustus 2016 - 16:36

FeestDJ Ruud staat dit weekend voor de laatste keer op Solar in Roermond. De populaire diskjockey uit Belfeld werd groot op het muziekfestival en neemt er nu afscheid.

Ruud Geurts, zo klinkt zijn echte naam, werkte voor de organisatie van het dancefestival aan de Maasplassen.

Filmpje
In 2010 had hij er zijn eerste eigen optreden. Hij breekt door als in 2011 een filmpje van zijn optreden in Roermond op het internet verschijnt. "Het was echt gekkenhuis, dat filmpje heeft er echt voor gezorgd dat ik meteen andere festivalboekingen binnenkreeg. Mijn boekingskantoor wilde het meteen rond gaan maken, want dat was het moment."

'Voelt als thuiskomen'
Jarenlang draaide hij op verschillende podia op het festival. "Solar voelt steeds als thuiskomen", zegt Geurts. Maar nog nooit had hij er een eigen podium feestterrein. Dat krijgt hij nu bij zijn afscheid. De 30-jarige dj gaat eind dit jaar namelijk stoppen met draaien.

Lees ook: FeestDJRuud stopt ermee

'Het is altijd feest'
Geurts: "Dit is dus echt de laatste keer. Ik kijk er echt naar uit. Het wordt een gekkenhuis, ik heb er zin in." Festivalmanager Dennis Behlau is lyrisch over de entertainer: "We hebben echt een band, op welk podium hij ook draait, het is altijd feest!"

In december treedt Feest DJ Ruud voor de allerlaatste keer op, in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Youtube

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Grote namen op camping Solar Weekend
Label van Yellow Claw krijgt eigen stage op Solar
Ruud Geurts kondigt tour door VS en Canada aan
Jett Rebel, Typhoon en Don Diablo naar Solar
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen