Overslaan en naar de inhoud gaan

FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single

Geplaatst opmaandag 12 december 2016 - 9:39

Ruud Geurts uit Belfeld nam afgelopen weekend met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van zijn carrière als FeestDJRuud.

Maar daags na zijn shows, waar 11.000 kaartjes voor waren verkocht, kondigt de Belfeldenaar al zijn nieuwe muziekproject aan.

DOLF
Onder de naam DOLF gaat Geurts verder in de muziek, zo schrijft hij op zijn Facebookpagina. Tegelijkertijd presenteert hij op YouTube ook zijn nieuwe single 'Fuck it all up'.

Dankwoord
Geurts bedankt zijn fans op Facebook voor de Feest to Black-avonden. "Woorden schieten te kort voor wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens Feest to Black. Zowel in de zaal als bij de ingang als backstage overal was het feest, feest en nog eens feest."

Lees ook: FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen

Meest geboekte DJ
De DJ kondigde eerder aan te stoppen als FeestDJRuud omdat hij alles al had gezien en op elk podium had gestaan.. In vijf jaar tijd gaf hij 1200 optredens in heel Europa en was hij enkele jaren een van de meest geboekte DJ van Nederland.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

FeestDJRuud stopt ermee
FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen
FeestDJRuud en Zanger Diego uit elkaar
Topweek voor FeestDJRuud: Pinkpop en 1000e optreden
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen