Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

FeestDJRuud en Zanger Diego uit elkaar

Geplaatst opwoensdag 7 oktober 2015 - 16:27

Ze waren lange tijd onafscheidelijk op het podium, maar FeestDJRuud en Zanger Diego gaan uit elkaar.

Dat maakt FeestDJRuud bekend via Facebook.

Afscheid
"Na 2,5 half jaar intens lief en feest te hebben gedeeld, 933 Wheppa’s, 1883 sitdowns, 382 wall of deaths en ontelbare flügels te hebben gedronken is het moment daar dat ‪Zanger ‎Diego‬ het feestteam gaat verlaten."

Moksi
Reden is het succes dat Diego heeft met zijn nieuwe dance-act Moksi. Dat viel niet langer te combineren met zijn werk als gastheer tijdens de shows van de Belfeldse dj.

Lees ook: Moksi-mysterie opgelost, Sam O Neall is helft van duo

Gastheer
De FeestDJ heeft wel al een vervanger gevonden voor Diego. "Wat de shows betreft zou ik graag jullie allemaal eigenhandig Limburgs willen aanleren, maar ik ben op het podium toch net iets te druk met confetti afschieten en plaatjes recht leggen om dat er nog bij te doen. Achter de schermen is er dan ook de afgelopen tijd al hard gewerkt aan een nieuwe gastheer en kan ik melden dat vanaf heden mijn shows zullen worden gehost door JPACKMC (Jeff Brouwer red.)."

De nieuwe aanwinst laat op zijn beurt weten veel zin te hebben op met Ruud het land door te trekken.

Laatste
Op zondag 10 oktober staan FeestDJRuud en zanger Diego voor het laatst samen op het podium tijdens Radio 538 Live XXL in de Ziggodome in Amsterdam.

Bekijk hieronder de afscheidsvideo voor Zanger Diego:

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Topweek voor FeestDJRuud: Pinkpop en 1000e optreden
FeestDJRuud stopt ermee
Ruud Geurts kondigt tour door VS en Canada aan
FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen