FeestDJRuud weer even terug in vertrouwde act

FeestDJRuud heeft tijdens de vijftiende editie van Solar in Roermond een comeback gemaakt.

FeestDJRuud maakt comeback op Solar

FeestDJRuud maakt deze zomer zijn comeback op het Solar Weekend in Roermond.

Ruud Geurts kondigt tour door VS en Canada aan

Ruud Geurts uit Belfeld gaat onder zijn nieuwe artiestennaam DOLF touren door de Verenigde Staten en Canada.

FeestDJRuud komt met nieuw muziekproject én nieuwe single

Ruud Geurts uit Belfeld nam afgelopen weekend met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Heineken Music Hall afscheid van zijn carrière als FeestDJRuud.

FeestDJRuud: Nog één keer knallen voor 11.000 mensen

Ruud Geurts uit Belfeld maakt zich op voor zijn allerlaatste optredens als Feest DJ Ruud. Dit weekend staat hij met zijn eigen show twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam.

Festival Sonic afgeblazen na tegenvallende kaartverkoop

Het Sonic Festival op het Megalandterrein in Landgraaf op 9 en 10 september gaat niet door.

FeestDJRuud laatste keer op Solar: 'Gekkenhuis'

FeestDJ Ruud staat dit weekend voor de laatste keer op Solar in Roermond. De populaire diskjockey uit Belfeld werd groot op het muziekfestival en neemt er nu afscheid.

FeestDJRuud stopt ermee

FeestDJRuud stopt ermee. Dat maakte de 30-jarige dj uit Belfeld maandag via zijn officiële Facebookaccount bekend.

Topweek voor FeestDJRuud: Pinkpop en 1000e optreden

Dubbel feest voor FeestDJRuud. De Belfeldenaar geeft dit weekend zijn 1000e optreden en zaterdag werd ook bekend dat hij dit jaar op Pinkpop staat.

Grote namen op camping Solar Weekend

Onder andere Kraantje Pappie, Dirtcaps, Fiësto (beter bekend als FeestDJRuud), Puinhoop Kollektiv en David Ghetto zorgen er dit jaar voor dat festivalgangers op de camping van Solar, nog lang niet naar hun bedje hoeven.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts