Demi Schuurs Fed-Cup

Fed-Cup team met Schuurs in Den Bosch

De Nederlandse tennissters spelen hun komende wedstrijd in de Fed-Cup in Den Bosch. Oranje met mogelijk Demi Schuurs in de gelederen speelt op 17 en 18 april voor een plek in de kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals van volgend jaar.

demi schuurs (30 okt 2019)
Schuurs speelt samen met Bertens beslissende dubbelspel

Kiki Bertens en Demi Schuurs nemen in de Fed Cup-ontmoeting met Wit-Rusland het beslissende dubbelspel voor hun rekening.

Nederlandse tennissters gelijk na eerste dag FED-Cup

Het Nederlandse tennisteam met Demi Schuurs staat gelijk tegen Australiƫ in de FED-Cup. Na twee enkelspelen op de eerste dag is het 1-1 in Wollongong.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV