Demi Schuurs Fed-Cup

Schuurs en Bertens verliezen dubbelspel Fed Cup

Demi Schuurs en Kiki Bertens zijn er niet in geslaagd het vrouwendubbel te winnen in de strijd om de Fed-cup.

Demi Schuurs Fed-Cup
Schuurs met Nederland in beslissende kwalificatie Fed Cup

Demi Schuurs speelt met het Nederlands tennisteam de beslissende wedstrijd in de Fed Cup. Bij winst plaats de ploeg van coach Paul Haarhuis zich voor de finale.

Nederlandse tennisvrouwen degraderen na verlies in play-offs

De Nederlandse tennisvrouwen zijn er niet in geslaagd zich in Wereldgroep II van de Fed Cup te handhaven.

Schuurs met Oranje op achterstand in Fed Cup

De Nederlandse tennissters staan na de eerste wedstrijddag met 2-0 achter tegen Japan.

Demi Schuurs opnieuw met Oranje in Fed Cup

Demi Schuurs maakt deel uit van het Oranje-tennisteam dat zich april in Osaka in wereldgroep 2 van de Fed Cup moet zien te handhaven.

Oranje speelt om lijfbehoud in Fed Cup

De Nederlandse tennissters moeten na de nederlaag in de Fed Cup tegen Canada om handhaving in Wereldgroep II gaan spelen.

Nederlandse tennisvrouwen op achterstand in Fed Cup

De Nederlandse tennissters zullen zondag alles uit de kast moeten halen om in april nog promotie naar Wereldgroep I in de Fed Cup te kunnen afdwingen.

Demi Schuurs noemt uitschakeling 'schandalig'

Schuurs en haar dubbelpartner Matwé Middelkoop werden in de tweede ronde van de Australian Open uitgeschakeld door het als zesde geplaatste koppel Abigail Spears uit de Verenigde Staten en Juan Sebastian Cabal uit Colombia: 6-1 en 6-2.

Demi Schuurs geselecteerd voor Nederlands Fed Cupteam

Tennisster Demi Schuurs is opgeroepen voor het Nederlands Fed Cupteam om de wedstrijd tegen de Verenigde Staten te spelen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten