Overslaan en naar de inhoud gaan

FC Utrecht weert MVV-supporters na wangedrag

Geplaatst opvrijdag 28 september 2018 - 15:29

Fans van MVV zijn maandag niet welkom in Stadion Galgenwaard als Jong FC Utrecht de eerstedivisieclub uit Maastricht ontvangt.

Donderdag vonden in hetzelfde stadion 'ernstige ongeregeldheden' plaats, na afloop van de door FC Utrecht gewonnen bekerwedstrijd tegen MVV (2-0). FC Utrecht meldt dat de club en de politie een onderzoek zijn gestart.

Vernielingen
"In het vak van de uitsupporters veroorzaakten Maastrichtse supporters tumult", schrijft de eredivisieclub in een verklaring. De MVV-fans misdroegen zich en richtten vernielingen aan. Bij de schermutselingen raakten twee stewards en een beveiliger lichtgewond. "Dankzij de adequate inzet van de stewards en beveiligers, gevolgd door interventie van de politie, keerde de rust weder."

Lees ook: MVV-supporters op de vuist met aanhang FC Utrecht

Zo lang het onderzoek loopt zijn supporters van MVV niet welkom in het Utrechtse voetbalstadion.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen