Overslaan en naar de inhoud gaan

FC Twente boos na terughalen bussen Roda-duel

Geplaatst opzaterdag 2 maart 2019 - 10:42

FC Twente is zeer teleurgesteld dat 200 supporters die vrijdagavond op weg waren naar de wedstrijd tegen Roda JC in Kerkrade, zijn teruggestuurd. Burgemeester Jos Som van Kerkrade meldt dat FC Twente zich niet aan de afspraak heeft gehouden.

Vier bussen van FC Twente die op weg waren naar het stadion in Kerkrade hebben zich namelijk niet gemeld op het meldpunt in Maasbracht, zegt burgemeester Som.

Bierblikje
De burgemeester zegt dat hij informatie heeft dat FC Twente wel op de hoogte was van de routinecheck. De bussen werden teruggehaald naar Maasbracht. Daar gooide een van de FC Twente-supporters een bierblikje naar de politie. De politie heeft de man aangehouden, zegt Som. De supportersgroep weigerde daarop weer om de bus in te stappen. De politie heeft volgens de burgemeester besloten om de aanhouding toen om te zetten in een proces verbaal.

Vertraging
Door de vertraging is uiteindelijk besloten om niet meer naar de wedstrijd in Kerkrade te rijden, omdat deze al enige tijd bezig was. FC Twente laat weten de komende dagen met Limburgse autoriteiten in overleg te treden over deze situatie en de gevolgen ervan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen