Overslaan en naar de inhoud gaan

FC Twente boos na terughalen bussen Roda-duel

Geplaatst opzaterdag 2 maart 2019 - 10:42

FC Twente is zeer teleurgesteld dat 200 supporters die vrijdagavond op weg waren naar de wedstrijd tegen Roda JC in Kerkrade, zijn teruggestuurd. Burgemeester Jos Som van Kerkrade meldt dat FC Twente zich niet aan de afspraak heeft gehouden.

Vier bussen van FC Twente die op weg waren naar het stadion in Kerkrade hebben zich namelijk niet gemeld op het meldpunt in Maasbracht, zegt burgemeester Som.

Bierblikje
De burgemeester zegt dat hij informatie heeft dat FC Twente wel op de hoogte was van de routinecheck. De bussen werden teruggehaald naar Maasbracht. Daar gooide een van de FC Twente-supporters een bierblikje naar de politie. De politie heeft de man aangehouden, zegt Som. De supportersgroep weigerde daarop weer om de bus in te stappen. De politie heeft volgens de burgemeester besloten om de aanhouding toen om te zetten in een proces verbaal.

Vertraging
Door de vertraging is uiteindelijk besloten om niet meer naar de wedstrijd in Kerkrade te rijden, omdat deze al enige tijd bezig was. FC Twente laat weten de komende dagen met Limburgse autoriteiten in overleg te treden over deze situatie en de gevolgen ervan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen