MVV sluit 2017 in mineur af en verliest van FC Oss

MVV is er niet in geslaagd om het kalenderjaar met een positieve noot af te sluiten. De Sterrendragers gingen op bezoek bij FC Oss in het slotkwartier kopje onder: 1-0.

Fortuna ziet aanvoerder De Regt vertrekken naar FC Oss

De 28-jarige aanvoerder van Fortuna Sittard Ferry de Regt speelt volgend seizoen voor FC Oss.

MVV wil zich tegen FC Oss revancheren

MVV liet in de wedstrijd tegen Achilles '29 dure punten liggen. De ploeg maakte het spel, maar kwam niet tot scoren. De Sterrendragers zijn uit op revanche.

MVV rekent moeiteloos af met FC Oss

MVV heeft maandagavond afgerekend met FC Oss.

MVV wil goede lijn doortrekken tegen FC Oss

Het is niet zeker of Thomas Verheijdt maandagavond (20:00 uur) met MVV kan spelen tegen FC Oss.

Fortuna Sittard en FC Oss spelen gelijk in pittig oefenduel

Fortuna Sittard en FC Oss hebben zaterdag in een pittig oefenduel gelijkgespeeld. In Oss werd het 2-2.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten