Overslaan en naar de inhoud gaan

FC Emmen zit op vinkentouw voor Nick Kuipers

Geplaatst opmaandag 5 augustus 2019 - 11:03

FC Emmen hoopt dit seizoen Nick Kuipers naar Drenthe te halen. De Maastrichtse verdediger werd vorig seizoen al van ADO Den Haag gehuurd. Als het aan coach Dick Lukkien ligt komt hij dit jaar weer naar Emmen.

"We zitten op het vinkentouw voor Kuipers", zegt de coach van FC Emmen tegen RTV Drenthe.

Uitstekende optie
De Maastrichtenaar werd in de winterstop op huurbasis naar Emmen gehaald. "Hij heeft het hier goed gedaan", zegt Lukkien. "Hij heeft in de voorbereiding niet veel gespeeld bij ADO. Het zou een uitstekende optie zijn omdat we weten dat hij hier goed gedijd."

Volgens de oefenmeester van Emmen heeft hij ook al contact gehad met Kuipers. Het is niet bekend of de Maastrichtenaar een terugkeer bij Emmen ziet zitten.

Lees ook: Video: Interview oud-MVV'ers Braken en Kuipers bij FC Emmen

MVV
De 26-jarige oud-speler van MVV mocht afgelopen weekend opdraven bij ADO Den Haag. Hij mocht invallen tegen FC Utrecht. Uiteindelijk gingen de hofstedelingen met 2-4 onderuit tegen de domstedelingen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen