Overslaan en naar de inhoud gaan

FC Emmen kaapt Laursen voor de neus van Fortuna weg

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 19:52

Nikolai Laursen komt volgend seizoen niet uit voor Fortuna Sittard. De Deense aanvaller van PSV kiest voor FC Emmen.

Laursen tekent een contract voor drie jaar in Drenthe.

Voorkeur
De 21-jarige Deen was de afgelopen week op proef in Sittard en liet een goede indruk achter op de technische staf van Fortuna. De club wilde graag met hem door, maar Laursen gaf uiteindelijk de voorkeur aan Emmen.

Blessures
Laursen kwam in de zomer van 2015 als beloftevolle speler naar PSV, maar hij wist de verwachtingen in Eindhoven (mede door blessures) niet waar te maken. Laursen speelde geen wedstrijd in het eerste elftal. Voor Jong PSV kwam hij 51 keer in actie.

Lees ook: Fortuna Sittard verwelkomt Deense aanvaller op training

FC Emmen versterkte zich eerder met Filip Ugrinic, Leon Sopic, Lorenzo Burnet, Ferhat Görgülü, Desevio Payne, Jan-Niklas Beste, Marko Kolar en Matthias Hamrol.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen