Jorrit Smeets Fortuna Sittard - FC Emmen

Fortuna speelt gelijk in Emmen na 0-2 voorsprong

Fortuna Sittard heeft de kans op de eerste driepunter van het seizoen uit handen gegeven. De Sittardenaren deelden in Drenthe de punten met FC Emmen.

FC Emmen - VVV-Venlo
VVV-Venlo begint Eredivisie met spectaculaire 3-5 zege

VVV-Venlo heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen gewonnen. In Emmen won de ploeg van Hans de Koning na een doelpuntenregen: 3-5.

Voorbeschouwing Emmen-VVV
VVV-Venlo begint het seizoen in Emmen

Voor VVV-Venlo begint het nieuwe voetbalseizoen met een uitwedstrijd tegen FC Emmen. De zondagse lunchwedstrijd begint aan de Meerdijk om kwart over twaalf.

Jafar Arias Christian Kum
Arias komt aanvalslinie VVV-Venlo versterken

VVV-Venlo voegt centrumspits Jafar Arias toe aan de selectie voor het volgende seizoen. Daarnaast blijft Christian Kum de club hoogstwaarschijnlijk trouw.

Fortuna tegen Emmen (15 feb 2020)
Fortuna Sittard en FC Emmen houden elkaar in evenwicht: 0-0

Fortuna Sittard en FC Emmen hebben in Sittard de punten gedeeld. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

VVV Venlo-FC Emmen (7 dec 2019)
VVV houdt na kansenregen punten in eigen huis

VVV Venlo heeft zaterdagavond in eigen huis met 2-0 gewonnen van FC Emmen.

Mark vam Bommel
Van Bommel denkt bij PSV nog niet aan opgeven

Trainer Mark van Bommel uit Maasbracht denkt niet aan opstappen bij PSV. De Eindhovenaren verspeelden ook bij FC Emmen twee punten (1-1) en raken steeds verder achterop bij Ajax en AZ.

FC Emmen - Fortuna Sittard (20 okt 2019)
Fortuna Sittard laat belangrijke punten liggen in Emmen

Fortuna Sittard heeft belangrijke punten laten liggen in het duel bij FC Emmen.

FC Emmen zit op vinkentouw voor Nick Kuipers

FC Emmen hoopt dit seizoen Nick Kuipers naar Drenthe te halen. De Maastrichtse verdediger werd vorig seizoen al van ADO Den Haag gehuurd. Als het aan coach Dick Lukkien ligt komt hij dit jaar weer naar Emmen.

FC Emmen kaapt Laursen voor de neus van Fortuna weg

Nikolai Laursen komt volgend seizoen niet uit voor Fortuna Sittard. De Deense aanvaller van PSV kiest voor FC Emmen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten